Начало За нас Услуги Продукти Референтна листа Контакти
Начало / Продукти / Телефонни апарати / AASTRA ERICSSON
 
   Централи
   IP Централи
 Домофонни системи
 Контрол на достъп
 Телефонни апарати
 Видеонаблюдение
 Озвучителна и   оповестителна техника
Телефонни апарати AASTRA ERICSSON

Цифрови телефонни апарати Dialog
Dialog 4220 Lite Dialog 4222 Office Dialog 4223 Professional Dialog 4224 Operator Разширителна конзола
4220 Lite 4222 Office 4223 Professional 4224 Operator Разширителна конзола

Аналогови телефонни апарати Dialog
Dialog 4106 Basic Dialog 4187
4106 Basic Dialog 4187

IP терминали
Dialog 4422 IP Office Dialog 4425 IP Vision Dialog 5446 IP Premium Dialog 1401 Dialog 1402
Dialog 4422
IP Office
Dialog 4425
IP Vision
Dialog 5446
IP Premium
Dialog 1401 Dialog 1402
Dialog 1403 Dialog 1404
Dialog 1403 Dialog 1404

Безжични DECT апарати
DT 190 DT 292 DT590
DT 190 DT 292 DT590


Телефонни апарати
  Използвайте максимално функциите на своята комуникационна система Ериксон чрез фамилията телефонни апарати Dialog 4000. Тяхната изключителна функционалност ги превръща в идеалния избор, ако искате да се възползвате от богатия набор от функции на вашата централа. Отличните гласови качества, както и ергономичния дизайн правят използването им изключително лесно и приятно за потребителите.

  Фамилията цифрови телефонни апарати Dialog 4000 включва четири модела, вариращи от най-ниското ниво - Dialog 4220 Lite, следвани от стандартните офис телефони Dialog 4222 Office, до сложните мениджърски модели с високотехнологични функции Dialog 4223 Professional и специaлизирания операторски терминал - Dialog 4224 Operator.

  Аналоговите телефони от серията Dialog 4000 осигуряват желаните функции и надеждност


Оператор
  BusinessPhone предлага два различни вида операторски конзоли, като по този начин ви дава възможност да изберете перфектното решение за натовареното място на оператора. Всички конзоли осигуряват комфорт и леснота при използване и дават възможност на оператора да работи максимално ефективно. Лесните за разчитане дисплеи и ергономичния дизайн на клавиатурата осигуряват цялостен поглед и пълен контрол върху всички разговори, постъпващи към оператора. В една и съща система могат да се използват различни типове конзоли.

  Операторският телефон Dialog 4224 е високоефективен и икономически изгоден системен телефон с голям графичен дисплей и бърз достъп с помощта на един бутон до повечето обичайно използвани от оператора функции. Той предоставя възможност за добавяне на до 4 допълнителни панела и разширяване на програмируеми бутони до 68 броя.

  BusinessPhone Operator Suite е бизнес софтуер, осигуряващ унифицирана работна среда за телефонните оператори и интегриращ в един единствен компютър изключителни функции за поемане на повиквания, управление на телефонния указател, услуги за съобщения, информация при отсъствие и административни функции.


IP клиенти
  IP-телефонът на Ериксон предлага на фирмите лесен и икономически ефективен начин за интегриране на телефонните услуги в мрежата за данни на организацията. Телефонът обединява услугите за глас и данни в единна мрежова инфраструктура.

  IP-телефонът на Ериксон конвертира гласа в пакети данни, които са съвместими с IP телефонна система. IP телефонът може да се използва с H.323 съвместими системи.

  BackStage iClient добавя към компютърната телефония IP телефония от бизнес класа. В този случай, самия компютър изпълнява функциите на телефон. Клиентите се свързват към BusinessLink и към интегрираната IP платка на BusinessPhone. Предлаганата от BackStage IP телефония ви предоставя свобода на избора при организацията на работното ви място.


Мобилни устройства
  В свят, който става все по-мобилен, нуждата от мобилни устройства расте непрестанно. Основните изисквания в този свят са откриваемост с лесен и бърз достъп до хора и ключова информация, навсякъде и по всяко време. Предлага ви се голям избор на мобилни терминални устройства, използващи интегрирани решения и отворени стандарти.

  DECT/GAP телефоните на Ериксон могат да се използват като офис телефони или като такива за използване извън сградите. Те предлагат услуги за кратки съобщения, групови повиквания, пейджинг и алармени функции. Ако използвате решението на "BusinessPhone Mobile Extension", вие ще сте в състояние да използвате практически всяко устройство - независимо дали това е мобилния ви телефон или пък домашния ви апарат.

Цифрови TA Dialog
Аналогови TA Dialog
IP терминали
Безжични DECT апарати


 
All rights reserved © Diogeni Telecom